Kategorier

måndag 25 april 2011

Fler biblar åt folket!

Och nu menar jag inte biblar med något som helst religiöst innehåll - utan biblar där man kan hitta en väldans massa inspiration till sig själv, sitt hem, osv.

Jag har hittat mina två perfekta biblar:


Skönhetsbibeln av Karina Ericsson Wärn innehåller i princip allt som har med just, ja, skönhet att göra. Hon ger tips och råd om allt ifrån hur man klämmer en finne (hur förbjudet det än är) till hur man fixar sina naglar, eller får bukt med ett par buskiga ögonbryn. Karina ger även rekommendationer på vilka produkter som är bra att använda.
Så vill du finna ditt fräscha jag snabbt och enkelt? - Läs då denna tjocka och innehållsrika bok!

Vackert Med Vintage skriven av Sania Hedengren & Susanna Zacke är perfekt att läsa om man vill ha inredningstips i en lantlig, charmig och lite gammaldags stil. Den är även väldigt användbar för oss som, tja, inte tillhör överklassen, om man säger så. Alltså krävs det inte en förmögenhet för att kunna inreda som i boken. Självklart är det en fördel att ha ett vackert hus på landet visserligen, men det går absolut att inreda likadant även om man bor i en etta i en förort! Vem vet? Det kanske nästan kan vara ännu häftigare?
Boken innehåller även olika "gör det själv"-inspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar